Εστιατόριο - Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε φαγητό και θα σας το ετοιμάσουμε άμεσα.
Θέρμανση - Όλα τα δωμάτια έχουν αυτόνομη θέρμανση για να ρυθμίζετε την θερμοκρασία του δωματίου σας.
Parking - Παρέχεται δωρεαν parking για όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου.
Παιδιά - Η διαμονή για τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι δωρεάν ,ενώ για παιδιά άνω των 5 ετών η χρέωση ανέρχεται σε 15€ την βραδυά.
Internet - Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.
Υπολογιστής - Στον χώρο του καθιστικού μπορείτε να ελέγξετε την αλληλογραφία σας και να σερφάρετε στο διαδίκτυο από τον προσωπικό μας υπολογιστή.
Decoupage - Παραδίδονται δωρεάν μαθήματα της τεχνικής decoupage / felt από την κα. Ντίνα.Μια δοκιμή θα σας πείσει!
In-room safe - For your comfort you will find in each room an electronic, extremely easy to use safe.
Reception- Hotel is dedicated and well informed staff is always available to satisfy any of your requests.
Wi Fi - Hotel has a WI-FI system provides hook-up to the Internet from anywhere in the hotel.
Internet - Modems are also available in the rooms. Lorem ipsum dolor set ipilos eu feugiat nulla facilisis at eros.
Decoupage - Παραδίδονται δωρεάν μαθήματα της τεχνικής decoupage / felt από την κα. Ντίνα.Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Η λίμνη Πλαστήρα

Σχηματίστηκε το 1959 με την ολοκλήρωση του φράγματος στον ποταμό Ταυρωπό .Η δε ιδέα για την κατασκευή της αποδόθηκε στον στρατιωτικό και πολιτικό Νικόλαο Πλαστήρα, όταν το 1935 που επισκέφθηκε την γενέτειρά του, και είχαν σημειωθεί καταστροφικές πλημμύρες από συνεχείς βροχοπτώσεις, βλέποντας τον χώρο φέρεται να είπε "πως εδώ μια μέρα θα γίνει λίμνη", απ' όπου και το πιο γνωστό της όνομα.


Δραστηριότητες

Στη Λίμνη Πλαστήρα, σε οργανωμένες παραλίμνιες εγκαταστάσεις, μπορούμε να κάνουμε canoe-kayak, υδροποδήλατο ή βόλτα με πιρόγα, παρατηρώντας το τοπίο και τις ομορφιές της Λίμνης εκ των έσω.. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας στην τοξοβολία ή να επιλέξουμε ιππασία για χαλάρωση.

Μια επίσης ξεχωριστή εμπειρία είναι και το mountain bike που μπορούμε να  απολαύσουμε στο δίκτυο διαδρομών που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτό το σκοπό, μέσα σε δάση βελανιδιάς αλλά και δίπλα στη Λίμνη.

Η ευρύτερη περιοχή μας προσφέρει ένα πλήθος από ορειβατικές και πεζοπορικές διαδρομές,  μικρότερες ή μεγαλύτερες, ευκολότερες ή δυσκολότερες, που μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας. Για τους λάτρεις και τους γνώστες του αθλήματος, υπάρχουν πίστες αεραθλητισμού που μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους τρέλα.

Τέλος μην ξεχνάμε το κλασικό μα πάντα συναρπαστικό ψάρεμα, το οποίο επιτρέπεται από την όχθη και μόνο με καλάμι. Από την άνοιξη και μετά θα δείτε πλήθος επίδοξων ψαράδων σε διάφορες περιοχές της Λίμνης να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους χόμπυ, τον καθαρό αέρα, την ομορφιά του τοπίου και συχνά να φεύγουν με γεμάτα τα καλάθια τους από νόστιμα και φρέσκα ψάρια της Λίμνης Πλαστήρα.